Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/14/naperedodni-vihidnih-dniv-rjatuvalniki-kirovogradschini-zasterigajut-gromadjan-schodo-nebezpek-vidkritih-vodoim-foto-.htm
новини, 14 серпня 2020

Напередодні вихідних днів рятувальники Кіровоградщини застерігають громадян щодо небезпек відкритих водойм (ФОТО)


Сезон купання ще не завершився, тому рятувальники не припиняють проводити профілактичні зустрічі із відпочивальниками біля водойм області. Мета таких заходів – нагадати кожному правила поведінки на воді та попередити нещасні випадки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


14 серпня фахівці пожежно-рятувальних підрозділів Бобринецького, Компаніївського та Новгородківського районів прийшли до місцевих водойм та провели роз’яснювальну роботу із громадянами.


Свої звернення до громадян рятувальники будують за принципом активного переконання, у результаті якого співрозмовник твердо усвідомлює, що невиправданий ризик на воді – неприпустимий. Почувши трагічну статистику загибелі людей на воді по Україні та Кіровоградській області, дізнавшись про головні причини трагедій, громадяни краще усвідомлюють ступінь небезпеки, яку становить собою сувора природна стихія.


А щоб враження від розмови надовго залишилось у свідомості людей, рятувальники роздали застережні листівки.


            



929Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: