Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/14/bezrobitni-kirovogradschini-majut-zmogu-vivchitis-na-sljusarja-z-remontu-kolisnih-transportnih-zasobiv.htm
новини, 14 серпня 2020

Безробітні Кіровоградщини мають змогу вивчитись на слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів


Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів – це робітник, який здійснює всі види ремонту й технічного обслуговування автомобільного транспорту, повідомляє відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Популярність та престижність цієї професії в Україні постійно зростає. Основні операції, які виконує слюсар: розбирання, ремонт, складання, регулювання, комплексне випробування відповідно до технічних умов експлуатації агрегатів та вузлів автомобілів різних марок.


17 серпня поточного року, на базі Луганського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Курс навчання триватиме 5 міс. Фактична адреса навчального закладу – м. Сєвєродонецьк.


Умовами до направлення на навчання є:


- повна загальна середня  освіта,

- вік особи не менше 18 років,

- медична довідка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Наразі на Кіровоградщині вакантними є 24 робочих місця для слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів (19 вакансій у Кропивницькому районі та по одній у Добровеличківському, Долинському, Маловисківському, Олександрівському та Олександрійському районах). Заробітна плата: від 4723 до 10000 грн.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 



1184Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: