Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/13/rjatuvalniki-perevirjajut-zakladi-osviti-schodo-pozhezhnoi-ta-tehnogennoi-bezpeki.htm
новини, 13 серпня 2020

Рятувальники перевіряють заклади освіти щодо пожежної та техногенної безпеки


Позапланові перевірки об’єктів освіти, що здійснюються інспекторським складом У ДСНС у Кіровоградській області, тривають. Під час інспектувань фахівці Служби порятунку перевіряють стан усунення недоліків, виявлених попередніми перевірками, та повторно проводять повний контрольний огляд усіх ключових моментів, що забезпечують надійних протипожежний та техногенний захист закладів освіти, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Насамперед, контролю підлягають автоматичні системи протипожежного захисту, які повинні бути у дієвому стані, а сигнали від них мають бути підключені до пультів цілодобового спостереження; наявність вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій будівель; стан систем внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання; наявність достатньої кількості первинних засобів пожежогасіння тощо.


За результатами перевірок органами Управління ДСНС України в області будуть прийматися рішення щодо підписання відповідних актів готовності навчальних закладів до нового навчального року.


               


753Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: