Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/13/na-trasi-kiiv-odesa-zjatknulis-dva-avtobusi-2-ljudei-zaginuli-sche-10-shpitalizovani.htm
новини, 13 серпня 2020

На трасі Київ-Одеса зяткнулись два автобуси: 2 людей загинули ще 10 шпиталізовані



Сьогодні, 13 серпня о 03:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП на 242 км автодороги Київ – Одеса біля с. Великі Трояни Благовіщенського району Кіровоградської області між пасажирськими автобусами «Setra» (рейс Київ – Одеса) та «TemsaSafari» (рейс Кошице (Словацька Республіка) – Одеса), які прямували до м. Одеса. Всього в автобусах перебувало 72 пасажири - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградської області.


Внаслідок ДТП загинуло 2 особи та травмовано 10 осіб, з яких 9 травмованих госпіталізовано до Благовіщенської ЦРЛ Кіровоградської області та 1 людину – до Любашівської ЦРЛ Одеської області.


Бійці 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське, що негайно прибули на місце події, за допомогою спеціального інструменту деблокували постраждалих жінку і чоловіка з автобуса та передали медичним працівникам.


Для проведення робіт залучалось 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське.


       

958Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: