Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/11/na-kirovogradschini-vidbuvajutsja-pozaplanovi-perevirki-stanu-pozhezhnoi-ta-tehnogennoi-bezpeki-ob-ektiv-osviti-foto-.htm
новини, 11 серпня 2020

На Кіровоградщині відбуваються позапланові перевірки стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів освіти (ФОТО)


До початку нового навчального року інспекторський склад Управління ДСНС проводить перевірки об’єктів освіти, розташованих на території області, з метою контролю за дотриманням вимог пожежної та техногенної безпеки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час цих заходів інспектори перевіряють наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання у належному стані шляхів евакуації з приміщень навчальних закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водопостачання. 


Додатково з працівниками навчальних закладів проводяться інструктажі щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. 


Поряд з тим, інспектори відповідно до наданих державою повноважень вживають принципових заходів, щоб зобов’язати керівників зазначених об’єктів вжити невідкладних заходів з попередження виникнення пожеж, а також виконання в повному обсязі раніше запропонованих заходів. Ініціюють розгляд питання щодо протипожежного стану закладів освіти на підконтрольних територіях на міських (районних) комісіях ТЕБ та НС, а також інформують органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування про протипожежний стан закладів освіти та виявлені порушення вимог пожежної безпеки. 


Подібна профілактична робота триватиме до 20 серпня по всій території Кіровоградщини, аби гарантувати всім учасникам навчального процесу безпечні умови під час перебування у школах.


               


896Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: