Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/07/oblasnii-tsentr-zainjatosti-proponue-proiti-navchannja-za-profesieju-elektrozvarnik-ruchnogo-zvarjuvannja-.htm
новини, 7 серпня 2020

Обласний центр зайнятості пропонує пройти навчання за професією «Електрозварник ручного зварювання»


 Професію електрозварника ручного зварювання можна здобути за сприяння служби зайнятості на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання починається 10 серпня поточного року. Курс навчання триватиме 6 міс.


Електрозварник – професія  відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність й стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Це одна із професій, яка користується широким попитом на сучасному ринку праці. Без електрогазозварників неможливе жодне велике будівництво, машинобудування чи-то космічна промисловість. 


Умовами до направлення на навчання є:


- повна або базова загальна середня  освіта,

- вік особи не менше 18 років, 

- медична довідка з допуском до професії.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Наразі на Кіровоградщині актуальними є 6 вакансій для електрозварників. Заробітна плата від 4750 до 10000 грн.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou. 


1001Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: