Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/06/shtrafi-ta-kriminalna-vidpovidalnist-peredbacheni-dlja-gromadjan-za-provokuvannja-pozhezh-u-ekosistemah.htm
новини, 6 серпня 2020

Штрафи та кримінальна відповідальність передбачені для громадян за провокування пожеж у екосистемах


З метою профілактики та недопущення пожеж у природних екосистемах 5 серпня співробітниками Новомиргородського районного відділу та Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з працівниками лісового господарства, ГУ НП та волонтерами Червоного Хреста був проведений рейд на території лісового масиву у Новомиргородському районі.


Учасники рейду здійснили обхід території, перевірили стан мінералізованих смуг, наявність шлагбаумів на в'їзді до лісу та інформаційних табличок, що попереджають про високу пожежну небезпеку. Спілкуючись з відпочивальниками, розповіли про причини виникнення пожеж, способи запобігання їм, нагадали, як користуватися первинними засобами пожежогасіння та як загасити займання у лісі чи на відкритій території на початковій стадії. 


Співробітники поліції поінформували громадян про штрафи та кримінальну відповідальність за провокування пожеж у екосистемах.


Під час рейду було розповсюджено серед населення застерігаючі листівки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


          


751Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: