Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/04/na-kirovogradschini-zaversheno-vesnjanii-prizov-na-strokovu-viiskovu-sluzhbu.htm
новини, 4 серпня 2020

На Кіровоградщині завершено весняний призов на строкову військову службу


З Кіровоградського обласного збірного пункту відправлено останні команди призовників, що символізувало собою завершення весняного призову. За результатами проведення призовних заходів 665 юнаків, а це 100% від визначеного для області завдання, вибули до різних військових формувань, зокрема: Збройних Сил України – 345 осіб; Національної гвардії України – 230 осіб; Державної прикордонної служби України – 60 осіб; Державної спеціальної служби транспорту – 30 осіб - повідомляє Кіровоградський обласний військовий комісаріат.


Усі військові комісаріати області виконали визначенні планові завдання, поруч з тим найбільш організовано заходи призову проводились у Кропивницькому міському і районному військових комісаріатах, Долинському, Маловисківському, Петрівському та Устинівському районних військових комісаріатах, а також Знам’янському об’єднаному міському військовому комісаріаті.
Цьогорічна весняна призовна кампанія мала свої особливості, зокрема через введення карантинних обмежень проводилась вона не у квітні-травні, а у червні-липні. Також усім призовникам проводилось обов’язкове тестування на наявність вірусу covid-19. Та попри зазначене, усі відправки команд проводились вчасно та у визначеній кількості.


Сьогодні здобуття навиків і умінь захисту своєї країни є обов’язком кожного свідомого громадянина, тому висловлюємо слова вдячності усім батькам, які виховали гідних українських синів!!


      

1035Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: