Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 серпня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/08/03/mihailo-bezhan-nashi-diti-nasha-motivatsija-stavati-kraschimi.htm
новини, 3 серпня 2020

Михайло Бєжан: Наші діти-наша мотивація ставати кращими


У Кропивницькому на 101-му мікрорайоні за підтримки керівника обласного виборчого штабу політичної партії «Слуга Народу», депутата міськради Михайла Бєжана організували свято для дітей, інформує «Кіровоград24».


«Веселі ігри з аніматорами, розваги на батутах, цікаві конкурси та подарунки - саме таким було свято для дітей на 101-му. Видно, як малеча засиділась та сумувала за спільними розвагами, тож на святі були мегаенергійними-і в танцях, і в іграх, і в конкурсах. Словом, позитивний вечір в гарній компанії, а найголовніше - щасливі діти, адже вони – наша мотивація ставати кращими», - ділиться враженнями після заходу Михайло Бєжан.


Так, за словами організаторів, локація з розвагами для малечі розташувалася на спортивному майданчику в центрі мікрорайону. Більше ніж пів-сотні дітей разом з батьками завітали на свято. Подібне свято для дітей на мікрорайоні вже стало традиційним та цьогоріч пройшло вже втретє.


                    

1360Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: