Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/31/na-teritorii-kirovogradschini-rjatuvalniki-likviduvali-p-jat-pozhezh-v-ekosistemi-foto-.htm
новини, 31 липня 2020

На території Кіровоградщини рятувальники ліквідували п'ять пожеж в екосистемі (ФОТО)


За минулу добу до Служби порятунку «101» надійшло 5 повідомлень про пожежі, які виникли на відкритих територіях Кіровоградської області, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 30 липня тричі залучались бійці 3-го Державного пожежно-рятувального загону смт Добровеличківка, а саме: о 12:17 горіло 6 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння по вул. Суворова с. Кирилівка, о 13:12 стало відомо про займання 350 м2 сміття та сухої трави на відкритій території біля с. Новолутківка та о 17:39 вогнеборці залучались на ліквідацію пожежі 200 м2 сухої трави на відкритій території на автодорозі Вільшанка – Новолутківка у Добровеличківському районі. 


Крім того, рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький приборкали займання 80 м2 сухої трави та гілля на відкритій території по вул. Г. Синиці в обласному центрі. А бійці 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Вільшанка ліквідували займання 4 га пожнивних залишків пшениці поблизу с. Сухий Ташлик Вільшанського району.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.


      


771Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: