Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 31 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/31/kropivnitski-rjatuvalniki-zdobuli-sriblo-v-zmagannjah-z-legkoatletichnogo-krosu.htm
новини, 31 липня 2020

Кропивницькі рятувальники здобули «срібло» в змаганнях з легкоатлетичного кросу



31 липня у Кропивницькому відбулись комплексні спортивні змагання з легкоатлетичного кросу серед колективів фізичної культури Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України в рамках «Динаміади-2020» - повідомляє прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області.


Всього у змаганнях брали участь 5 команд колективів силових структур області, які змагались у легкоатлетичному кросі: жінки долали дистанцію в 1000 м, а чоловіки здійснили забіг на 1000 та 3000 м.


Честь Управління ДСНС у Кіровоградській області захищали 5 спортсменів, які гідно представили Службу порятунку: Зеленяк Марія, Стаднік Владислав, Олійник Олександр, Берьозкін Максим та Ковальов Дмитро.



Окремо слід відмітити Марію Зеленяк – спортсменка-рятувальниця виборола 1-ше місце в індивідуальному заліку в забігу на 1000 м, а Стаднік Владислав зайняв 3-тє місце на цій же дистанції серед чоловіків.


Зусилля кожного спортсмена дозволили команді Управління ДСНС у Кіровоградській області вибороти «срібло», поступившись спортсменам-нацгвардійцям. Третіми стали спортсмени Головного управління Національної поліції в області.


Керівництво та увесь колектив Управління ДСНС у Кіровоградській області щиро вітає наших спортсменів та тренера із перемогою та зичить успіхів у наступних змаганнях.



                  

829Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: