Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 24 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/24/rjatuvalniki-prodovzhujut-roz-jasnjuvati-gromadjanam-pravila-bezpeki-na-vodi-foto-.htm
новини, 24 липня 2020

Рятувальники продовжують роз’яснювати громадянам правила безпеки на воді (ФОТО)


24 липня фахівці Служби порятунку провели інформативні бесіди з відпочивальниками біля водойм на тему правил безпеки. Зокрема інспекторським складом Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області спільно з представниками міської влади було здійснено рейди у місцях масового відпочинку біля водойм у Кропивницькому: у мікрорайоні Новомиколаївки, на Ковалівці та у Міському саду, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час розмови з кропивничанами з'ясувалось, що більшість людей теоретично знають усі правила безпечної поведінки під час відпочинку на річках, озерах та ставках. Однак рятувальники все ж  навели статистику загибелі людей з початку купального сезону та закликали бути дуже обережними. Наголосили, що особливої уваги потребують діти:  їх ні в якому разі не можна залишати без нагляду, і це стосується не лише малечі. Часто підлітки, хизуючись один перед одним, пірнають у небезпечних місцях, запливають далеко, не знаючи власних можливостей, пустують у воді та з необережності можуть травмуватись та навіть загинути. 


У Новоукраїнському районі також була проведена роз'яснювальна робота серед відпочиваючих на базі відпочинку “Скіфія”. Співробітники Управління ДСНС в області та Новоукраїнського райвідділу нагадали правила безпеки на воді, роздали листівки із застереженнями та номером виклику Служби порятунку - “101”.


                  



1393Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: