Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/21/rjatuvalniki-poperedili-gromadjan-pro-veliku-imovirnist-viniknennja-pozhezh-u-zhitlovomu-sektori-foto-.htm
новини, 21 липня 2020

Рятувальники попередили громадян про велику ймовірність виникнення пожеж у житловому секторі (ФОТО)


20 липня співробітники Новоукраїнського та Олександрівського районних відділів  Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели профілактичні бесіди із мешканцями міста Новоукраїнки та селища Олександрівки щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у житловому секторі, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Під час спілкування з громадянами рятувальники поінформували їх про основні причини займань, які виникають на території приватних домоволодінь, ознайомили зі статистикою загибелі й травмування людей та надали рекомендації, як запобігти біді. 


Фахівці Служби порятунку застерегли жителів райцентру від необережного користування відкритим вогнем, спалювання сміття у спеку поряд з житловими і господарчими будівлями, користування несправними електричними і газовими приладами, перевантаження електромережі. Також рятувальники зауважили, що небезпечно залишати без нагляду малолітніх дітей, а підлітків необхідно привчати до неухильного дотримання правил пожежної безпеки. 


У процесі проведення роз'яснювальної роботи рятувальники розповсюдили листівки з основними правилами безпеки та номером  виклику Служби порятунку - 101!


                  


559Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: