Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/21/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-dbajut-pro-pozhezhnu-bezpeku-pid-chas-zhniv-foto-.htm
новини, 21 липня 2020

На Кіровоградщині рятувальники дбають про пожежну безпеку під час жнив (ФОТО)


На Кіровоградщині триває зернозбиральна кампанія. Щоб зберегти врожай від знищення вогнем та попередити значні матеріальні збитки, рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області продовжують проводити профілактичні заходи щодо забезпечення належного стану пожежної безпеки господарств і сільгосппідприємств, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, 21 липня фахівці Благовіщенського районного підрозділу У ДСНС в області побували у господарствах району, перевірили, як там дотримуються вимог пожежної безпеки, оглянули техніку та перевірили забезпеченість транспортних засобів первинними засобами пожежогасіння, провели роз'яснювальну роботу серед працівників. Вогнеборці нагадали про велику ймовірність виникнення пожеж на полях та необхідність дотримання правил пожежної безпеки, пояснили необхідність встановлення спеціальних знаків або попереджувальних табличок, які повідомляють про заборону паління та розпалювання вогнища поблизу жнивних нив. Наголосили працівникам агропромислової сфери, що до початку збирання врожаю вся робоча техніка має бути відремонтована, обладнана надійними протипожежними захисними пристроями, забезпечена первинними засобами пожежогасіння. Також було перевірено укомплектованість пожежних щитів у приміщеннях, де зберігається зерно, справність вогнегасників та іншого протипожежного обладнання.

 

Додатково під час рейдів працівники Служби порятунку вручали людям пам’ятки з правилами пожежної безпеки, дотримання яких допоможе захистити урожай від вогню, та нагадували про адміністративну й кримінальну відповідальність за спалювання пожнивних залишків та пожежі в екосистемах.


         



834Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: