Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/14/u-harkovi-mozhna-bezkoshtovno-zdobuti-populjarnu-medichnu-spetsialnist.htm
новини, 14 липня 2020

У Харкові можна безкоштовно здобути популярну медичну спеціальність


 У липні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі  Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян професії «косметик». Для безробітних громадян Кіровоградщини нaвчaння рoзпoчинається 20 липня. Курc нaвчaння тривaтиме  6 мicяцiв, повідомляє Відділ організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості.

 

У Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості ця професія на особливому рахунку: до послуг слухачів спеціалізований кабінет із сучасним обладнанням – мікротоки, парафіноплав, солярій; косметологічним комбайном (фонофорез, лампа Уно, вакуумна чистка, вапоризатор, лампа-лупа і т.д.); вакуумно-роликовим масажером, апаратом пресотерапії, термоковдрою, апаратом для мікротокової терапії, фонофорезу, світлотерапії, апаратом RF-ліфтингу і кавітації та іншими, професійним інвентарем та матеріалами. 


Умовами до направлення на навчання є:


•базова вища освіта,

•вік особи не менше 18 років,

•медична довідка,

•особова медична книжка.


Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.


Якщо вас зацікавила можливість професійного навчання за вказаною професією, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.


Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут.



702Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: