Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/14/na-kirovogradschini-v-umovah-karantinu-sadochki-vidvidujut-6-tisjach-ditei.htm
новини, 14 липня 2020

На Кіровоградщині в умовах карантину садочки відвідують 6 тисяч дітей


Наразі в Кіровоградській області 222 дошкільних навчальних заклади відновили своє функціонування. Це рівно половина з загальної кількості дитсадків у регіоні, повідомлєяться на сайті Кіровоградської ОДА. 


Про це повідомив начальник управління освіти й науки ОДА Володимир Таборанський сьогодні, 13 липня, під час зустрічі з журналістами.


«Зараз дошкільні навчальні заклади в області відвідує близько шести тисяч дітей. Це 20% від кількості дошкільнят, які ходили в садки до початку епідемії», – зазначив Володимир Таборанський.


Він пояснив, що наразі немає необхідності відновлювати повноцінну роботу всієї мережі дошкільних навчальних закладів, оскільки більшість батьків продовжують залишатися вдома з дітьми.


«До роботи повертаються ті заклади, де є вимога та попит батьків», – наголосив Володимир Таборанський.


Сьогодні в групах із дотриманням протиепідемічних вимог перебувають до 10 дітей. Заклади, які працюють під час карантину, забезпечені всіма необхідними дезінфікуючими та індивідуальними захисними засобами.


790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: