Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 13 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/13/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu-u-zhitlovomu-sektori-foto-.htm
новини, 13 липня 2020

На Кіровоградщині рятувальники провели роз'яснювальну роботу у житловому секторі (ФОТО)


З метою запобігання пожежам та надзвичайним подіям і ситуаціям, що можуть виникнути у житловому секторі, рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів постійно проводять роз’яснювальну роботу серед населення.


10 липня фахівці Новоархангельського районного сектору та Олександрівського районного відділу У ДСНС в області навчали правил безпеки жителів селищ Новоархангельськ та Олександрівка. 


Під час профілактичних відпрацювань житлового сектору рятувальники звернули увагу громадян, що до займань у житловому секторі може призвести чимало факторів, однак суворо дотримуючись правил можна запобігти небажаним пожежам. Зокрема, жителям райцентрів пояснили, як безпечно користуватися електроприладами; вказали, чим загрожує перевантаження електромережі внаслідок одночасного ввімкнення великої кількості приладів; розповіли, чому важливо перевіряти перед виходом з дому, чи вимкнені всі електро- та газові прилади. 


Додатково вогнеборці закликали дорослих пильнувати дітей і навчати їх правилам безпеки. 


Аби почуті правила безпеки засвоювались краще, рятувальники у ході роз'яснювальної роботи роздавали співрозмовникам листівки на протипожежну тематику, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


               

632Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: