Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/10/u-kropivnitskomu-vidbuvsja-spilnii-reid-u-lisoparkovii-zoni-foto-.htm
новини, 10 липня 2020

У Кропивницькому відбувся спільний рейд у лісопарковій зоні (ФОТО)


Ліс – “зелені легені” нашої планети, до яких дбайливо ставитись і берегти повинна кожна свідома людина. З метою недопущення пожеж у лісах рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити масово-роз'яснювальну роботу серед населення області. 


9 липня фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно зі співробітниками поліції та волонтерами Червоного Хреста повели відповідні профілактичні заходи у лісопарковій зоні в районі Новомиколаївки м. Кропивницького. Тут, у затишку дерев, переважно хвойних, полюбляють проводити вільний час мешканці обласного центру. Учасники рейду обійшли територію рекреаційних зон з метою контролю за дотриманням відпочивальниками вимог пожежної безпеки. Кропивничанам розповіли про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки в екосистемах. Зокрема про те, що розпалювати багаття можна тільки у спеціально відведених для цього місцях, не можна розкидати сірники, недопалки та сміття, завжди заливати попелище водою, коли залишаєш місце відпочинку. Крім того, важливо не випускати з поля зору дітей, пустощі яких нерідко стають причиною займань.


Усім громадянам, з якими спілкувались, фахівці Служби порятунку вручили застережні листівки, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.

            &f6      


613Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: