Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 10 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/10/-agroekspo-2020-vidbudetsja-iz-dotrimannjam-usih-karantinnih-vimog.htm
новини, 10 липня 2020

“АгроЕкспо-2020” відбудеться із дотриманням усіх карантинних вимог



Сьогодні, 10 липня, у міській раді Кропивницького відбулось перше засідання робочої групи з питань підготовки та проведення Міжнародної агропромислової виставки “АгроЕкспо-2020” під головуванням заступниці начальника управління економіки міської ради Тетяни Ломової - повідомляється на сайті МрмК.


Цьогоріч виставка сільськогосподарської техніки проходитиме з 30 вересня по 03 жовтня. “АгроЕкспо-2020” розгорне свою діяльність на території найбільшого виставкового комплексу в Україні (360 000 м²), до якого входять відкриті майданчики, критий павільйон, велика комфортна парковка на 7000 паркомісць та ділянки для демонстраційних показів. Організатори виставки відзначають, що за сім років “АгроЕкспо” перетворилась на найбільший в Україні agrohub. За цей час виставкова площа збільшилась у чотири рази — до 125 000 м², кількість компаній-експонентів зросла до 585, а минулого року кількість зареєстрованих відвідувачів виставки сягнула 45 163 осіб.


Унікальною особливістю “АгроЕкспо” є можливість побачити в роботі усі типи аграрної техніки на демонстраційному полігоні для польових випробувань в безпосередній близькості до головних експозицій учасників.  Також в рамках виставки передбачені тест-драйви автомобілей, демонстрації племінних тварин, проведення “Покровського ярмарку”, конкурси та розваги.


Під час наради головуюча роздала доручення профільним управлінням, зокрема, головне управління житлово-комунального господарства повинне організувати роботи з благоустрою прилеглої території до виставкової площі та привести в належний стан зупинки громадського транспорту. Управлінню розвитку транспорту та зв’язку доручено домовитись із перевізником про продовження маршруту № 113 до виставкових площ по вулиці Мурманській, а також збільшити кількість маршрутних таксі, оскільки через карантинні обмеження в громадському транспорті можна перевозити тільки сидячих пасажирів.


Насамкінець комерційна директорка ТОВ “Украгроекспо” Тетяна Бєлова зазначила, що цьогорічна виставка сільськогосподарської техніки проходитиме із дотриманням усіх карантинних вимог: масочного режиму, соціальної дистанції, а також реєстрація на участь проходитиме тільки онлайн.


- Робота виставки буде організована так, що і для учасників, і для відвідувачів брати у ній участь буде безпечно, - наголосила Тетяна Бєлова.


928Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: