Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 7 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/07/u-kropivnitskomu-zhiteli-katranivki-strazhdajut-vid-nestachi-vodi-cherez-samovilnogo-zabudovnika.htm
новини, 7 липня 2020

У Кропивницькому жителі Катранівки страждають від нестачі води через самовільного забудовника


У Кропивницькому жителі мікрорайону Катранівка потерпають від нестачі води в літній період у вечірні години. Це пов’язано із збільшеним на полив присадибних ділянок розбором води, але ще одним фактором цього стала проблемна ділянка трубопроводу між провулком Шахматним по Ялтинській і вулицею Баженова. 


Власник приватного будинку на вулиці Баженова, 43 самовільно встановив капітальну цегляну огорожу прямо над трубою водопроводу. Півтора роки тому на цій ділянці стався витік води, але водоканал не зміг провести ремонт через відсутність можливості виконання земляних робіт. Власник забудови відмовився знести огорожу чи винести ділянку трубопроводу за межі своєї огорожі за власний кошт. Тоді відрізок труби від Шахматного до Баженова заглушили з двох сторін і вода на Катранівку подається іншим трубопроводом.


Наразі КВКГ ОКВП «Дніпро – Кіровоград» вирішило замінити цю ділянку – в існуючу трубу 200 мм протягнуть трубу 140 мм. В результаті водопостачання мікрорайону Катранівка повинно покращитись.


Завтра, 8 липня, вказані роботи виконають за кошти ОКВП «Дніпро – Кіровоград».


У свою чергу, просимо міську владу Кропивницького звернути увагу на вказану ситуацію та вжити заходів з недопущення самовільних забудов на водомережах міста в майбутньому.


854Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: