Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 6 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/06/u-kropivnitskomu-p-janii-vodii-proponuvav-patrulnim-habar.htm
новини, 6 липня 2020

У Кропивницькому п’яний водій пропонував патрульним хабар


Вчора, 5 липня, близько 21-ї години під час патрулювання поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ 2107 на вулиці Степняка Кравчинського, що у Кропивницькому. Водій автівки не подав попереджувальний сигнал при виконанні маневру - повідомляється на фейсбук сторінці Патрульна поліція Кіровоградської області.


Під час спілкування з водієм патрульні встановили, що він позбавлений права керування. Також інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Результат відповідного огляду – 0.68 проміле.


Щоб уникнути відповідальності чоловік запропонував інспекторам неправомірну вигоду. За фактом цієї події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.


На 31-річного кропивничанина патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, а саме, протокол за ч.2 ст.130 (Керування у стані сп’яніння повторно протягом року) і постанову за ч.4 ст.126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.



      

866Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: