Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/01/rjatuvalniki-kirovogradschini-roz-jasnjujut-pravila-bezpeki-u-pobuti-foto-.htm
новини, 1 липня 2020

Рятувальники Кіровоградщини роз’яснюють правила безпеки у побуті (ФОТО)


На Кіровоградщині фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів активізували роботу щодо попереджень виникнення пожеж у житловому секторі, травмування і загибелі людей, повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


30 червня працівники Маловисківського та Новоархангельського райвідділів провели роз'яснювальну роботу у житловому секторі м. Мала Виска та смт Новоархангельськ.


Під час спілкування з місцевим населенням організатори рейдів пояснили  основні правила пожежної безпеки у побуті, яких потрібно неухильно дотримуватись, щоб не допустити виникнення вогневих випадків у житловому секторі. Рятувальники нагадали про заборону спалювання сухої рослинності та післяжнивних залишків на території приватних домоволодінь,  а також нагадали правила безпечної поведінки у лісових масивах. 


Вогнеборці наголосили, аби не сталося лиха необхідно своєчасно ремонтувати та замінювати стару та пошкоджену електричну проводку. Попередили, що всі електричні прилади необхідно використовувати тільки за їх призначенням та не залишати їх без нагляду. 


Після проведення роз’яснювальної роботи рятувальники надали громадянам тематичні листівки та нагадали, що при виникненні надзвичайної ситуації необхідно негайно телефонувати за номером «101».


                  


628Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: