Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/07/01/na-kirovogradschini-rjatuvalniki-pilnujut-bezpeku-vidpochivalnikiv-bilja-vodoim-foto-.htm
новини, 1 липня 2020

На Кіровоградщині рятувальники пильнують безпеку відпочивальників біля водойм (ФОТО)


Не лише навчити населення правилам безпеки, застерегти від будь-якого лиха, а й переконатись у тому, що громадяни знають їх і дотримуються у повсякденному житті – така мета перевірок, які постійно проводять співробітники Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів, повідомолляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


Влітку найчастіше з людьми трапляються трагедії під час відпочинку біля водойм – повідомлення про них надходять мало не кожного дня. Щоб цього не траплялось, важливо зробити висновки з гіркого досвіду інших, вчитись на чужих помилках, а ще прислухатись до порад рятувальників та не порушувати правила безпеки, навчитись прийомам самодопомоги і першої допомоги потерпілим та добре пильнувати своїх малолітніх дітей. 


30 червня на необхідності суворого дотримання правил безпечного відпочинку на воді  наголошували фахівці районних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області   під час проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників біля водойм у місті  Новоукраїнка та селищах міського типу Новоархангельськ і Смоліне. Варто сказати, що  рятувальники впродовж сезону проводять профілактичну роботу в усіх багатолюдних місцях   відпочинку біля водойм, під час яких закликають не забувати про власну безпеку, не легковажити правилами, наглядати за дітьми та привчати їх до безпечного відпочинку, а заодно роздають листівки із застереженнями.


               


616Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: