Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 30 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/30/na-kirovogradschini-za-vihidni-perevirili-ponad-600-zakladiv-torgivli.htm
новини, 30 червня 2020

На Кіровоградщині за вихідні перевірили понад 600 закладів торгівлі


У Кіровоградській області впродовж вихідних мобільні групи за участі представників поліції та Держпродспоживслужби перевірили 673 заклади торгівлі та 232 розважальних заклади на предмет дотримання визначених протиепідемічних норм.


Про це повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліціїв області Олексій Ніколаєв сьогодні, 30 червня, під час позачергового засідання обласної комісії з питань ТЕБ і НС.


За його словами, на вихідних рейди проводили 24 мобільні групи. У результаті перевірили понад 900 об’єктів. За фактами порушення протиепідемічних норм склали 29 адмінпротоколів. У більшості випадків йдеться про недотримання маскового режиму та соціальної дистанції між відвідувачами.


Щоб мінімізувати ризики поширення коронавірусної інфекції в області, перевірки на дотримання вимог адаптивного карантину будуть посиленими. Таке рішення прийняли члени обласної комісії з питань ТЕБ і НС.


«Йдеться про рейди в розважальних закладах і закладах громадського харчування, а також на ринках. Окрім цього, контроль за дотриманням протиепідемічних заходів буде здійснюватись і під час пасажирських перевезень на території області», – зазначив перший заступник ОДА Ігор Кузьмін.


Нагадаємо: станом на 30 червня на Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 646 випадків захворювання на коронавірус. Із числа інфікованих – 536 мешканців області вже одужали. Ще 31 людина померла від ускладнень, спричинених хворобою. 


629Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: