Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 19 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/19/publichna-prezentatsija-proektu-karti-pravovih-reform-dlja-gromadjanskogo-suspilstva-v-ukraini.htm
новини, 19 червня 2020

Відбудеться презентація проєкту Карти правових реформ для громадянського суспільства в Україні


24 червня 2020 року, Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) спільно з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) у консорціумі з ІСАР Єднання в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», організовує публічну презентацію проєкту Карти правових реформ для громадянського суспільства в Україні.


Карта правових реформ для громадянського суспільства — це аналітичний, візійний та полісі-документ, що містить бачення громадянського сектору щодо пріоритетів реформування та покращення правового середовища для організацій громадянського суспільства України на 2021-2025 рр. Карта правових реформ має бути покладена в основу нової Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.


Карта правових реформ стала напрацюванням понад 150 представників організацій громадянського суспільства з різних регіонів України, які з березня по червень 2020 року вкладали свої знання, досвід і бачення, щоб спільно розробити візію для розвитку громадянського суспільства на наступні роки.  До розробки документу у рамках надання консультацій  також долучалися представники міжнародних організацій та органів державної влади.


Захід відбудеться 24 червня 2020 року (середа) з 10:00 до 12:00 онлайн на платформі Zoom з трансляцією у Facebook та Youtubе.


Подія буде відбуватись на платформі Zoom-webinar.


Робоча мова заходу - українська. Також буде забезпечено синхронний переклад на англійську мову.


Реєстрація учасників на Zoom-платформі триватиме з 9:40 до 10:00


До участі у заході запрошуються всі бажаючі представники громадських, благодійних об’єднань та міжнародних організацій, органів державної влади, а також інші експерти та фахівці аналітичних центрів і інститутів громадянського суспільства, які зацікавлені в покращенні правового середовища для громадського сектору.


Реєстрація на подію тут, дедлайн 22 червня 2020 року 


Всім зареєстрованим учасникам буде надіслано посилання на Zoom та детальну програму заходу.


Якщо у вас виникли додаткові запитання, прохання звертатися до Валерії Дідик, менеджерки проєктів ЦЕДЕМ, [email protected]


Ця подія стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США) в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», який реалізується ІСАР Єднання у партнерстві з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ).


1072Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: