Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/17/u-prijutivskii-otg-dlja-zakladiv-doshkilnoi-osviti-zakupleno-bezkontaktni-termometri.htm
новини, 17 червня 2020

У Приютівській ОТГ для садочків закупили безконтактні термометри


Роботу закладів дошкільної освіти на території Приютівської об’єднаної громади заплановано відновити 18 червня. Виходячи з цього, співробітники КУ «Центр із обслуговування закладів та установ» Приютівської селищної ради велику увагу приділяють підготовці до початку їх роботи у період карантину - повідомляється на сайті pryiutivka-community.gov.ua.


Зокрема, за кошти місцевого бюджету придбано 7 інфрачервоних, безконтактних термометрів для забезпечення регулярного вимірювання температури співробітникам і дітям. Їх якість підтверджено відповідними сертифікатами відповідності виробника та іншими документами.


«Діток будуть зустрічати вихователі на вході до дитячого садочка, щоб контакт батьків з іншими дітьми та батьками був мінімальним. Ми маємо зробити все для безпечного перебування маленьких жителів громади та працівників закладів дошкільної освіти», — зазначила директор КУ «ЦОКЗУ», Світлана Михайленко.


Поряд із цим, кожен дитячий садочок на території громади забезпечено дезінфікуючими засобами та дезінфекторами.


фото - microlife-shop.by

877Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: