Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 17 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/17/u-p-jatipoverhivtsi-v-kropivnitskomu-zatopilo-pidval.htm
новини, 17 червня 2020

У п’ятиповерхівці в Кропивницькому затопило підвал (ВІДЕО)


П’ять годин відкачували воду з підвалу п’ятиповерхівки на вулиці Яновського, 58 у Кропивницькому. Утримує будинок житлово-експлуатаційна організація №2. Там кажуть – всі системи водовідведення та водопостачання справні. Причини підтопленя з’ясовують - повідомялє Суспільне.


У підвалі 30 сантиметрів води, – каже мешканка будинку Анастасія Антіпова. "Через це і будинок може завалитись. Ми хвилюємось, в будинку потрохи з’являються тріщини. Водоканал нам виставить рахунок. Платимо найбільше в Україні, а вода тече повз".


У п’ятиповерхівці в Кропивницькому затопило підвал. Причини з’ясовують


З підвалу відкачували воду п'ять годин.


У п’ятиповерхівці в Кропивницькому затопило підвал. Причини з’ясовують


Слюсар обстежив підвал багатоповерхівки, – говорить начальниця дільниці ЖЕО №2 Тамара Рудакова, – системи водовідведення та водопостачання будинку працюють.


Директорка кропивницького водоканалу Валентина Давидчук пояснює, звідки в підвалі могла з’явитись вода. "З досвіду – на вулиці Яновського є старі теплові мережі, які не працюють. І туди, навіть якщо дощова вода потрапляє, могло б бути підтоплення. Необхідно провести ізоляцію – там, де сама тепломережа заходить в підвал".


"Я не можу гарантувати, що то наша вода туди поступала", – говорить директорка. Проте навіть якщо цей витік із труб підприєства, її вартість спишуть на аварійні витрати: "Мешканці сплачують тільки за ту воду, яку вони використовують згідно лічільника".




1932Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: