Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 12 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/12/z-kropivnitskogo-na-znam-janku-vidnovili-ruh-mostom.htm
новини, 12 червня 2020

З Кропивницького на Знам’янку відновили рух мостом


На автомобільній дорозі “Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка” відновили рух мостом з Кропивницького на Знам’янку - повідомляє Суспільне.


Ремонтували його три місяці. Протягом цього часу водії об’їжджали ділянку з ремонтом через села Веселівка або Високі Байраки Кропивницького району.


На автомобільній дорозі “Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знамянка” відновили рух



Вартість ремонту – майже 12 мільйонів гривень. Це гроші з державного бюджету, розповіла речниця служби автомобільних доріг в області Жанна Петрович. “Капітальних ремонтів чи поточного, тут не проводилось жодного разу, лише ямковий. Ми провели комплекс робіт, зміцнили його і він є відповідним до сучасних навантажень, як вагових так і по кількості автомобілів. До початку ремонтних робіт була завантаженість близько 6 тисяч автомобілів на добу, тепер ми розраховуємо, що буде близько 8 тисяч."


Після відновлення руху автомобілів на мосту, ремонтні роботи під ним продовжать. За словами заступника директора підприємства "Мостобудівельний загін-112" Олександра Костюкевича, триватимуть вони до серпня.


2010Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: