Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/11/v-odnii-zi-shkil-kirovogradschini-vzhe-tri-misjatsi-teche-dah.htm
новини, 11 червня 2020

В одній зі шкіл Кіровоградщини вже три місяці тече дах


&ft1 Протягом трьох місяців тече дах у Новогригорівській першій школі Долинського району, Кіровоградської області. На ремонт школи потрібно мільйон гривень – розповів Суспільному голова райдержадміністрації Євген Звіздовський. Гроші братимуть з бюджету райради, сільради та проситимуть у аграріїв.


Роботи хочуть розпочати через місяць-два та до 1 вересня закінчити ремонт покрівлі. "Уже виготовлена проектно-кошторисна документація. 25 червня відбудеться сесія районної ради. Передбачається 300 тисяч з районної ради, 100 тисяч співфінансування з сільської ради, і буде розмова з аграріями", – говорить Євген Звіздовський. Якщо фермери грошима не допоможуть, всю суму на ремонт школи виділять з районного бюджету.


Три місяці тече дах у Новогригорівській школі Долинського району


Дах у школі аварійний три роки, каже директор Анатолій Мельниченко. "Коли приїздили до нас якісь перевірки, ми повідомляли, що у нас три проблеми – дах, дах і дах". Стеля сиплеться у спортзалі, коридорі та шести класах на другому поверсі, на стінах утворилась пліснява.




1902Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: