Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/04/robotodavtsjam-kirovogradschini-proponujut-pozmagatisja-za-zvannja-naikraschogo.htm
новини, 4 червня 2020

Роботодавцям Кіровоградщини пропонують позмагатися за звання найкращого


З метою заохочення роботодавцiв до збереження дiючих та створення нових робочих мiсць, пiдвищення ефективностi використання робочої сили та виробництва у цiлому, виробництва конкурентоспроможної продукцiї, робiт (послуг) у нинішньому роцi проводять конкурс на звання «Кращий роботодавець року» - інформує Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Активним учасником проведення конкурсу є Кiровоградський обласний центр зайнятостi: представник служби зайнятості Кіровоградщини є членом міського організаційного комітету з проведення конкурсу на звання «Кращий роботодавець року».


Участь у конкурсi можуть узяти великi, середнi та малi пiдприємства, установи, органiзацiї усiх форм власностi.


Переможцiв конкурсу визначать за номiнацiями серед суб'єктiв господарювання з середньооблiковою чисельнiстю працiвникiв:


·  до 20 осiб;

·  вiд 21 до 100 осiб;

·  вiд 101 до 500 осiб;

·  вiд 501 до 1000 осiб.


Останнім терміном прийому матеріалів на участь у конкурсі є 01 серпня 2020 року. Матеріали, подані пізніше цієї дати, не приймаються.


Суб’єкти господарювання-претенденти, які погодились з умовами конкурсу, подають до оргкомітету заявку на участь в паперовому вигляді за підсумками діяльності у попередньому році.


Претендент надає до оргкомітету всю необхідну інформацію, яка носить відкритий характер і не містить комерційної таємниці та несе відповідальність за повноту та достовірність наданої інформації.


Переможці будуть оголошені до 01 вересня 2020 року.


Довідково: детальнiше з основними критерiями визначення переможцiв конкурсу можна ознайомитися у Положеннi про порядок проведення в областi у 2020 роцi конкурсу на звання «Кращий роботодавець року».



908Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: