Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 4 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/04/naperedodni-triitsi-rjatuvalniki-perevirjajut-stan-pozhezhnoi-bezpeki-tserkov.htm
новини, 4 червня 2020

Напередодні Трійці рятувальники перевіряють стан пожежної безпеки церков



Незабаром українці відзначатимуть одне з найсвітліших та найшанованіших релігійних свят – Трійцю. Усі релігійні обряди, традиційно, пов’язані з використанням свічок, а також з масовим зібранням людей у церквах. І те, й інше за певних, несприятливих, обставин може становити загрозу для життя і здоров’я людей. Щоб цього не сталось, рятувальники Кіровоградщини вживають профілактичних заходів - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.


4 червня фахівці Кропивницького міськрайонного відділу У ДСНС в області перевірили стан пожежної та техногенної безпеки у церквах обласного центру та провели серед священників і прихожан інформаційно-роз’яснювальну роботу. Під час спілкування з вірянами та служителями церков рятувальники дали їм чіткі рекомендації як поводитись, щоб не допустити пожежі у приміщенні церкви, та як діяти, якщо пожежа раптом виникла. Церковнослужителям нагадали, що необхідно постійно стежити за свічниками, обережно користуватись відкритим вогнем, забезпечити будівлю засобами первинного пожежогасіння та навчити персонал ними користуватись, на випадок надзвичайної події евакуаційні виходи тримати відкритими та незахаращеними. Для поширення інформації щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям та про порядок дій під час виникнення НП-НС  співробітники Служби порятунку вручили настоятелям церков листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.



      


741Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: