Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 3 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/03/na-kirovogradschini-bilja-odniei-zi-shkil-vidkrili-sportivnii-maidanchik-zi-shtuchnim-pokrittjam.htm
новини, 3 червня 2020

На Кіровоградщині, біля однієї зі шкіл, відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям


1 червня , в день Міжнародного дня захисту дітей, в Червонокостянтинівській ЗШ I-III ступенів відбулась урочиста церемонія відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. На  свято зібралися діти, батьки, педагогічний колектив школи та запрошено керівників району, а саме: голову Петрівської районної державної адміністрації Валерія Больбота та заступника голови районної державної адміністрації Олександра Панфьорова.


Валерій Вікторович, привітав усіх присутніх зі святом! Побажав дітям аби вони зростали здоровими, щасливими і талановитими. Наголосив на тому, що діти – це майбутнє нашої держави і в створені умов для їх  гармонійного розвитку він бачить не тільки завдання  для родин , а й суспільства і держави в цілому - повідомляється на сайті petrovo.kr-admin.gov.ua


Керівники району перерізавши символічну стрічку відкрили фізкультурно-спортивний комплекс . В знак подяки, за такий подарунок, учні молодших класів приготували музичну композицію для гостей, а після шкільна футбольна команда зіграла у футбол вже на новому майданчику.


Сподіваємось, що спортивний майданчик задовольнить потребу в активному відпочинку учнів та молоді села Червонокостянтинівка.




       

935Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: