Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/02/u-kropivnitskomu-pislja-dvomisjachnogo-karantinu-vidnovili-robotu-chotiri-primiski-potjagi.htm
новини, 2 червня 2020

У Кропивницькому після двомісячного карантину відновили роботу чотири приміські потяги



У Кропивницькому після двомісячного карантину чотири приміські потяги відновили свою роботу. Запрацювали каси. Перший пасажирський поїзд Одеса-Дніпро з Кропивницького відправиться завтра о першій годині ночі. Про це Суспільному розповіла речниця регіональної філії ‘‘Одеська залізниця’’ Лариса Слободська.


О 14:00 до Кропивницького вокзалу на електричку до Помічної прийшла Любов Руденко. Каже, зранку приїхала цією ж електричкою: ‘‘Я чекала, поки приміські потяги відновлять свою роботу. Мені треба було їхати до родичів. Сьогодні взяла білети без проблем. В електричці людей було мало. Розсаджувались далеко один від одного. У вагоні чоловік 10 було’’


У Кропивницькому після двомісячного карантину чотири приміські потяги відновили свою роботу


Відсьогодні відновили рейси приміських потягів Знам'янка - Помічна - Знам'янка та Знам'янка - Одеса. Біля кас вокзалу – дві людини. Кропивничанка Тетяна Євтягіна прийшла дізнатись розклад приміських потягів: ‘‘Мені у довідковій сказали, що рух потягів відновився. Проїзд для пенсіонерів залишився безкоштовний’’.


У Кропивницькому після двомісячного карантину чотири приміські потяги відновили свою роботу


Щоб відвідувачі дотримувались дистанції півтора метра в залі очікування на підлозі нанесли розмітку на сидіннях почепили стрічки.


919Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: