Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 1 червня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/06/01/bezrobitni-novoukrainschini-pid-chas-vebinaru-vchilisja-vikoristovuvati-novi-mozhlivosti.htm
новини, 1 червня 2020

Безробітні Новоукраїнщини під час вебінару вчилися використовувати нові можливості


Ринок праці хоч і трохи сповільнився, але на місці не стоїть: професійні фахівці потрібні завжди. Що треба знати, щоб знайти роботу в сучасних умовах? Які інструменти при цьому використовувати? Чому важливо бути активними у пошуку роботи? На ці та інші питання відповідали безробітні під час вебінару, що днями був проведений фахівцями Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості - повідомляє Алла Калич, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новоукраїнської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Фахівчиня з питань зайнятості Алла Калич ознайомила шукачів роботи з послугами, які надає служба зайнятості. Вона акцентувала увагу присутніх на тому, що для пришвидшення свого працевлаштування є певні свої секрети.


«Пошук роботи вимагає не тільки професійних знань, але й загальних правил поведінки, вміння ефективно використовувати конкретні ситуації, що виникають на цьому етапі. Конкуренція при прийомі на роботу досить значна й продовжує зростати, тому знання певних неписаних правил, що вже склалися на ринку праці, має стати в пригоді кожному, хто шукає роботу. Першим кроком у напрямку успішного пошуку роботи є прийняття рішення щодо роботи, яка Вам потрібна, і наскільки Ваша кваліфікація відповідає необхідним вимогам», – повідомила фахівчиня.


Крім того, А. Калич окреслила ще декілька порад безробітним. Зокрема, вона порадила їм виділятися та зайнятися самоосвітою, адже коли конкуренція на ринку праці висока, потрібно проявляти креативність і намагатися привернути увагу роботодавця до своєї кандидатури, тому в нагоді стане ефективне резюме. Також не варто боятися перепрофілюватися, і тоді точно кожен шукач роботи знайдете своє місце під сонцем.


«Найважливіше в житті – вчасно зрозуміти своє покликання і сказати собі: «Це – моє!», – наостанок зазначила А. Калич.  



564Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: