Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/29/bezrobitni-kropivnichchini-vchilisja-stvorjuvati-golovnii-instrument-u-poshuku-roboti.htm
новини, 29 травня 2020

Безробітні Кропивниччини вчилися створювати головний інструмент у пошуку роботи


Резюме існують різні: звичайні та креативні, на папері та у електронному вигляді. У Вас ще немає резюме? Саме час створити його! Адже резюме – головний інструмент у пошуку роботи. Як скласти ефективне та сучасне резюме, яке виділить Вас серед конкурентів? Відповідь на це питання надавали фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості учора. 28 травня, під час вебінару «Підготовка резюме», що проводили для зареєстрованих безробітних громадян та зайнятого населення- повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Провідна фахівчиня з профорієнтації відділу організації профорієнтації обласного центру зайнятості Галина Хлань, наголосила на тому, що резюме – це візитна картка шукача роботи, яка презентує кандидата на певне робоче місце у найбільш позитивному плані, демонструє його переваги перед іншими кандидатами.


У ході вебінару його учасники визначали структуру та зміст інформаційних блоків резюме, аналізували найпоширеніші помилки при його складанні та  самостійно формували резюме, а також отримали поради, як акцентувати увагу роботодавця на своїх професійних перевагах та особистісних якостях.


За словами учасників вебінару, тема заходу для них єдуже актуальною, адже вони перебувають у стані пошуку роботи, а отримані під час заходу практичні поради та знання допоможуть їм презентувати себе роботодавцю, аби він максимально створив повне уявлення про кандидата і його відповідність оголошеній вакансії.


Підводячи підсумки заняття, Г. Хлань наголосила: «Коли ви розпочинаєте пошук роботи своєї мрії і хочете, щоб ваші зусилля були успішними, ви повинні чітко знати: яку роботу хочете отримати та чого прагнете. Необхідно використовувати різноманітні джерела інформації про вакансії і пам’ятати, що ваше працевлаштування залежить тільки від вас».



1032Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: