Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/28/naprjamki-spivpratsi-z-predstavnikami-nederzhavnih-ohoronnih-struktur-obgovorili-u-politsii-kirovogradschini.htm
новини, 28 травня 2020

Напрямки співпраці з представниками недержавних охоронних структур обговорили у поліції Кіровоградщини


Участь у нараді взяли заступник керівника обласного главку відомства Олексій Ніколаєв, начальник управління патрульної поліції області Антон Цюцюра, представники управління превентивної діяльності обласної поліції та приватних охоронних фірм - повідомляє управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області.


Насамперед, йшлося про організацію ефективної взаємодії між черговою службою територіальних підрозділів поліції та диспетчерськими службами недержавних охоронних структур Кіровоградщини, спрямованої на забезпечення публічної безпеки і порядку.


Керівники відділів та відділень поліції на місцях отримали доручення провести відповідні робочі зустрічі для узгодження цих питань.


У процесі обговорення учасники наради визначили окремі напрямки подальшої співпраці, що стосуються спільного вжиття превентивних заходів, зокрема збільшення кількості об’єктів, які перебуватимуть під охороною, що сприятиме попередженню вчинення майнових злочинів, зниженню кількості правопорушень на вулицях та у громадських місцях.


Також забезпечення інформування диспетчерських служб недержавних охоронних структур про безвісти зниклих осіб, зокрема дітей, для встановлення їх місцезнаходження. 




669Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: