Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 28 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/28/na-kirovogradschini-na-koronavirus-zahvorila-zhinka-z-10-richnim-sinom.htm
новини, 28 травня 2020

На Кіровоградщині на коронавірус захворіла жінка з 10-річним сином


Минулої доби в лабораторному центрі протестували 393 мешканців Кіровоградщини. Позитивні результати ПЛР-досліджень на коронавірус виявили в семи хворих.


Про це повідомив голова ОДА Андрій Балонь у середу, 27 травня - інформує сайт Кіровоградської ОДА.


«Випадки інфікування на COVID-19 підтвердились в двох жінок віком 57 і 61 рік та двох чоловіків віком 30 і 31 рік із Кропивницького. Також є нові захворювання в Маловисківському районі. Йдеться про 62-річного чоловіка, а також 36-річну жінку з 10-річним сином із с. Велика Виска», – розповів Андрій Балонь.


За минулу добу зафіксували 16 випадків одужань від COVID-19. Серед них – вісім жінок і п’ять чоловіків із Кропивницького, жінка з с. Підгайці Кропивницького району, жінка з м. Гайворон і чоловік із смт. Смоліне Маловисківського району.


«На жаль, зареєстрували ще один летальний випадок від коронавірусу на Кіровоградщині. У Центральній міській лікарні помер 50-річний чоловік. Пацієнт звернувся за медичною допомогою, коли вже мав важку форму пневмонії. Перебував на стаціонарі 15 днів. Був на штучній вентиляції легень. Висловлюємо слова співчуття рідним», - зазначив голова ОДА.


Нагадаємо: в області лабораторним методом підтверджено 489 випадків захворювань на коронавірус. Серед загального числа – 382 людини одужали від недуги, а 24 померли.


1523Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: