Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 27 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/27/na-kropivnitskii-proveli-spilnii-reid-schodo-bezpeki-u-lisovih-masivah.htm
новини, 27 травня 2020

На Кропивницький провели спільний рейд щодо безпеки у лісових масивах


З настанням пожежонебезпечного періоду ліси, яких на території степової Кіровоградщини не так багато, опиняються у небезпеці внаслідок безвідповідальності людей - повідомляє прес-служба У ДСНС в області. 


Прямуючи до лісу на відпочинок або у справах, люди не завжди замислюються, чим може обернутись їх необережне поводження з вогнем у лісі. Адже лише за кілька годин неконтрольована пожежа може знищити лісовий масив та завдати значних збитків державі. 


Для того, щоб мінімізувати та попередити лісові загоряння, працівники пожежно-рятувальної служби спільно з лісівниками, поліцією та волонтерами проводять посилену роз'яснювальну роботу серед відпочивальників та жителів прилеглих населених пунктів.


  27 травня профілактичний рейд провели у селі Клинці Кропивницького району. Громадянам нагадали правила поведінки під час відпочинку на природі. Особливо акцентували увагу на тому, що в’їзд до лісу автотранспорту та розведення багать в цей період категорично заборонено. Крім того, щоб не пустити вогонь до лісу, потрібно дотримуватись простих, але дуже дієвих правил, які рятувальники, у вигляді наочної агітації, надали усім присутнім.


   




      
693Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: