Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/25/v-ustinivskomu-raioni-zafiksuvali-pershii-vipadok-covid-19.htm
новини, 25 травня 2020

В Устинівському районі зафіксували перший випадок COVID-19


В Устинівському районі зафіксували пацієнта, інфікованого коронавірусом. Це перший випадок у районі з часу поширення інфекці  - повідомляється на сторінці Устинівської райдержадміністрації.


Пізно ввечері вчора, 22 травня, з обласного лабораторного центру було отримано позитивний результат, підтверджений методом ПЛР. Хворий – 47-річний чоловік одного з сіл району.


Сьогодні хворого госпіталізують до обласної лікарні, яка визначена як одна з госпітальних баз на Кіровоградщині. На даний час у чоловіка стан середньої важкості, лікування проходить за протоколом.


Крім того, встановлюється коло контактних осіб, які будуть направленні на медичне обстеження та самоізоляцію.


«Сьогодні маємо неприємні новини. На жаль, коронавірус не оминув наш район. То ж звертаюся до жителів Устинівщини! Попри послаблення карантину дотримуйтеся правил гігієни. Не забувайте одягати маску, мийте ретельно руки та дезінфікуйте всі поверхні. Бережіть себе! Всім здоров’я», - зазначив голова РДА Максим Собко.


В Устинівській РДА буде зібрано оперативний штаб, де розглянуть першочергові дії щодо вжиття невідкладних заходів по ліквідації наслідків встановленого захворювання.


У зв’язку з карантиними заходами поліклінічне відділення не працюватиме до 28 травня. Інші відділення працюють в штатному режимі


Нагадаємо, що 25 числа на Кіровоградщині маємо   478 випадків захворювання, 358 одужали. Тож на сьогодні хворіє коронавірусом 97 людей, двоє з них у тяжкому стані. Серед загальної кількості інфікованих - 172 медпрацівників. Із їх числа недугу побороли вже 153 людей.

2008Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: