Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/25/u-prijutivskii-gromadi-remontujut-zupinki.htm
новини, 25 травня 2020

У Приютівській громаді ремонтують зупинки


У Приютівській об’єднаній територіальній громаді карантинні обмеження, пов’язані із протидією розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19, не вплинули на заходи з благоустрою території.


Працівники комунального підприємства «Водолій» Приютівської селищної ради щоденно проводять заходи з благоустрою території населених пунктів Приютівської об’єднаної територіальної громади - повідомляється нна сайті pryiutivka-community.gov.ua


Зокрема, з настанням весняно-літнього періоду велика увага приділяється стану рослинності, газонів у зелених зонах та уздовж узбіч. Наразі косіння трави проводиться на території сіл Головківка, Протопопівка, Ізмайлівка та селища Приютівка. З наступного понеділка працівники комунального підприємства планують розпочати впорядкування рослинності у селах Войнівка, Костянтинівка, Бутівське та продовжити косіння трави у селі Протопопівка. Особлива увага під час «зелених» робіт комунальниками приділяється дитячим майданчикам та центральним вулицям населених пунктів для забезпечення комфорту жителів та привабливого зовнішнього вигляду територій.


Заходи з благоустрою у Приютівській ОТГ також включають ремонтні роботи місць очікування громадського транспорту. Комунальники цього тижня облаштували автобусні зупинки у селі Войнівка та планують провести ремонт у місцях очікування транспорту у селі Головківка.


На території села Головківка цього тижня були проведені роботи зі встановлення двох дошок оголошень. Поряд із цим, у Головківці здійснено облаштування 10 нових лавок для сидіння. Сім із них встановили обабіч ігрового поля на сільському стадіоні, по одній лавці з’явилося на дитячих майданчиках на території села.


765Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: