Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/25/robotodavtsi-kirovogradschini-potrebujut-fahivtsiv-shveinoi-promislovosti.htm
новини, 25 травня 2020

Роботодавці Кіровоградщини потребують фахівців швейної промисловості


Професії швейної галузі входять до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.


Сьогодні роботодавці області потребують 17 працівників за професією «швачка». Майстри голки та нитки потрібні у Кропивницькому - повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Серед роботодавців, які потребують фахівців швейної майстерності, як великі та середні промислові підприємства, так і ательє. Своїм підлеглим роботодавці пропонують від 4723 грн до 8000 грн на місяць.

Крім того, швейні підприємства Кропивницького потребують закрійника (заробітна плата – 5000 грн), а також двох кравців (4 723 та 4 750 грн на місяць відповідно).

Також у Кропивницькому потрібен слюсар-ремонтник для ремонту швейного обладнання. Своєму працівникові роботодавець пропонує заробітну плату у розмірі 7400 грн.

Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.


Нагадаємо, якщо у Вас є бажання ознайомитись з різноманіттям вакансій Кіровоградщини та України загалом запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://kid.dcz.gov.ua/



772Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: