Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/22/ostannii-dzvonik-v-onlain-formati-kropivnitskii-zaproshujut-na-svjato.htm
новини, 22 травня 2020

Останній дзвоник в онлайн-форматі - Кропивницький запрошують на свято


Щорічно в четверту п'ятницю травня по всій Україні відзначали свято "Останнього дзвоника". У 2020 році, через карантин, ці "урочистості" відбудуться в онлайн-форматі. А для того, аби "відвідати" його змогли й працюючі дорослі, початок "лінійки" перенесли на вечір.



Вітатимуть учнів і випускників, батьків і викладачів імениті вокалісти й артисти з різних куточків України та світу в форматі вже сьомого "Домашнього онлайн-концерту". "Хедлайнерами" програми стануть SHY й U:LAV, Артем Тіман й Emotion .



- Команда проекту підготувала глядачам і глядачкам особливе шоу з приємними сюрпризами - діляться ведучі проекту Олександр Кахай й Юлія Прилуцька, - пісні, танці, вірші, учнівські флешмоби й інтерактиви не залишать нікого байдужими.



Окрім творчості, також на гостей "свята" очікують й практичні поради від профільних спеціалістів щодо того, як зробити прийдешнє літо цікавішим, безпечнішим, креативнішим, смачнішим і здоровішим. Щодо останнього - такий показовий майстер-клас в рамках "концерту" проведе тренер міжнародного рівня Марголін Андрій.



Для повноти й атмосферності заходу, його трансляція відбуватиметься з однієї зі шкіл.



Почнеться "останній дзвоник" у п'ятницю, 22 травня 2020 о 18:00, а його трансляція буде доступною за посиланням 

1015Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: