Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/22/migratsiini-sluzhbi-kirovogradschini-pochinajut-pratsjuvati-u-zvichnomu-rezhimi.htm
новини, 22 травня 2020

Міграційні службі Кіровоградщини починають працювати у звичному режимі



З 25 травня Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області послаблює обмеження, встановлені у зв'язку із запровадженням в Україні карантину.


З черговим етапом послаблення протиепідемічних заходів підрозділи Міграційної служби області повертаються до звичного графіку прийому громадян та буде знято обмеження щодо отримання адміністративних послуг - повідомляє Управління ДМС  у Кіровоградській області.


Громадяни України, іноземці та особи без громадянства зможуть отримати будь-яку послугу, що надається Міграційною службою, однак з урахуванням дотримання рекомендацій Міністерства охорони здоров'я в умовах епідеміологічної ситуації. А саме перебування у приміщеннях Управління ДМС та його районних підрозділів однієї особи на 10 м. кв. у захисній масці та без ознак респіраторних захворювань.


З 22 травня відновлює роботу електронний сервіс на офіційному сайті ДМС України "Електронна черга" та з понеділка працюватиме запис у чергу через термінал в апараті УДМС та Фортечному районному відділі у  м. Кропивницький.


Нагадаємо, Управління здійснює прийом громадян з понеділка по п'ятницю, підрозділи у районах працюють з вівторка по суботу.


Для довідок та консультацій можна звернутись за номером телефона "гарячої лінії" УДМС (0522) 32-18-11 або за номером телефона відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС (0522) 32-13-40.



868Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: