Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/21/privatbank-rozvivatime-tsifrovi-platezhi-za-dopomogoju-servisu-tokenizatsii-visa.htm
новини, 21 травня 2020

ПриватБанк розвиватиме цифрові платежі за допомогою сервісу токенізації Visa


Украинський ПриватБанк разом з більше ніж 20 нових глобальних партнерів приєднався до сервісу токенізації Visa Token Service (VTS), що допоможе збільшити рівень безпеки цифрових транзакцій, ініційованих для оплати картками ПриватБанк Visa. За допомогою VTS банк отримав можливість токенізувати номери карток Visa, забезпечуючи додатковий рівень захисту для споживачів та торгово-сервісних підприємств - повідомляє Анжела Дзінзюра, спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку


Окрім підвищення рівня безпеки, токенізація спрощує процес оплати, оскільки клієнтам не потрібно вручну оновлювати інформацію, якщо їхня картка Visa була втрачена, або її термін дії закінчився. Натомість банк зможе автоматично оновлювати терміни дії прострочених та перевипущених платіжних карток. 


«ПриватБанк запускає токенізацію операцій без наявності картки, яка зосереджується на двох важливих моментах: поліпшенні споживчого досвіду та підвищенні рівня безпеки. Ми впевнені, що ця технологія допоможе швидше розвивати електронну комерцію та матиме значний позитивний вплив на споживачів та всіх гравців електронної комерції», – відзначив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл.


«Стрімкий перехід споживачів в електронну комерцію у сучасних реаліях вимагає від онлайн платформ ефективних сервісів із забезпечення захисту платежів. Visa пропонує сервіс, заснований на токенізації, який допомагає у боротьбі із шахрайством та покращенні цифрового споживчого досвіду, - говорить Віра Платонова, старший віце-президент і директорка регіонального розвитку підрозділу Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи. – Ми раді, що партнери в сфері електронної комерції активно використовують Visa Token Service, залучаючи своїх споживачів до зручного і безпечного функціоналу. Завдяки сервісу токенізації клієнти можуть самостійно керувати наявністю платіжних реквізитів на різних веб-сайтах та економити час на регулярних покупках, здійснюючи платежі в один клік».


За даними Visa, з часу запуску Visa Token Service у 2014 році до сервісу приєдналося більш ніж 150 партнерів – так званих «токен реквесторів» (token requestors) зі 137 країн, зокрема, онлайн крамниці, виробники мобільних пристроїв, провайдери послуг електронних гаманців і платежів, еквайри. Visa нещодавно анонсувала дані, згідно з якими учасники Visa Token Service (VTS) обробляють цифрові платежі загальним обсягом в один трильйон доларів по всьому світу, що свідчить про нові можливості, які створюються завдяки зусиллям компанії щодо підвищення безпеки та зручності цифрових платежів.




1119Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: