Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/20/znam-janchanina-jakii-vrjatuvav-zhinku-vid-napadnika-nagorodili-zhetonom.htm
новини, 20 травня 2020

Знам’янчанина, який врятував жінку від нападника, нагородили жетоном


Керівник поліції області Роман Козьяков вручив мешканцю Знам’янського району Подяку ГУНП і жетон «За безпеку та захист громади». Чоловік став свідком скоєння тяжкого злочину і не зволікаючи кинувся рятувати потерпілу. Він вибив ножа з рук нападника та намагався самостійно його затримати - повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


Подія мала місце в одному з населених пунктів Знам’янського району.


На місцеву жительку напав громадянин із ножем і встиг завдати їй поранення. Чоловік, що опинився неподалік, миттєво зреагував і втрутився в ситуацію. Завдяки цьому вдалося запобігти вбивству та врятувати життя людини.


Нападник із місця скоєння злочину втік. Тим часом «рятівник» одразу ж викликав швидку та перебував поряд із потерпілою до приїзду медичних працівників.


У подальшому поліцейські по «гарячих слідах» розшукали та затримали особу, причетну до скоєння злочину, у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.


Розслідування за цим фактом у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває.


Поліцейські подякували жителю області за небайдужість, виявлену рішучість і мужність у порятунку життя людини та допомогу у розкритті злочину.



2795Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: