Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/20/na-kirovogradschini-silskogo-golovu-vikrili-na-habari.htm
новини, 20 травня 2020

Нa Кіровогрaдщині сільського голову викрили нa хaбaрі


Працівниками слідчого управління поліції області та управління стратегічних розслідувань у Кіровоградській області ДСР Нацполіції України, під процесуальним керівництвом прокуратури області, викрито у вчиненні протиправних дій керівника одного з органів місцевого самоврядування - повідомляє слідче управління поліції Кіровоградської області.


Встановлено, що службова особа вимагала від громадянина грошові кошти за виділення земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 20 гектарів із розрахунку 800 доларів США за 1 га.


20 травня керівника органу місцевого самоврядування затримано при отриманні ним частини неправомірної вигоди у розмірі 7 тисяч доларів США.


Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, триває.


У даний час проводяться невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.


     

772Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: