Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/20/na-kirovogradschini-potribni-6-fahivtsiv-z-publichnih-zakupivel.htm
новини, 20 травня 2020

На Кіровоградщині потрібні 6 фахівців з публічних закупівель


Медичні заклади області потребують 6 фахівців з публічних закупівельЗокрема, працівників для організації та проведення закупівель товарів, робіт і послуг потребують лікарні,  центр первинної медико-санітарної допомоги та територіальне медичне об'єднання у Кропивницькому (2 вакансії),  Голованівську (2 вакансії) та Знам’янці (2 вакансії) - повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Своїм працівникам лікувальні заклади готові платити від 4723 до 10000 гривень. Серед вимог: знання норм чинного законодавства та нормативних документів, а також досвід роботи у сфері державних закупівель.


Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості та Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.



815Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: