Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 5 травня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/05/05/v-kropivnitskomu-sizo-zafiksovano-drugii-vipadok-zahvorjuvannja-na-covid-19.htm
новини, 5 травня 2020

В Кропивницькому СІЗО зафіксовано другий випадок захворювання на COVID-19


27 квітня 2020 року в державній установі «Кропивницький слідчий ізолятор» зафіксовано перший випадок захворювання ув’язненого на коронавірусну інфекцію. У всіх контактних осіб було відібрано матеріали для проведення ПЛР тестування на Covid-19 - повідомляє Південне міжрегіональне управління з ПВКП МЮ.


А 4 травня надійшла відповідь про позитивний результат тестування у медичного працівника філії «Центр охорони здоров’я ДКВС України» в Кіровоградській області. Всі інші результати тестування негативні. На даний час працівник медичної частини знаходиться на самоізоляції.


В слідчому ізоляторі встановлено коло контактних осіб та проведено їх медичний огляд і відібрання біоматеріалів для проведення тестування на Covid-19; проведено додаткову дезінфекцію території установи та приміщень медичної частини; за особами, які були в контакті встановлено динамічне спостереження, забезпечено їх щоденний скринінг.


Оперативна обстановка в установі задовільна.




2369Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: