Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/29/za-nesvoechasne-podannja-e-deklaratsii-suditimut-pratsivnika-derzhgeokadastru.htm
новини, 29 квітня 2020

За несвоєчасне подання е-декларації судитимуть працівника Держгеокадастру


Державного службовця одного з районних відділів Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області у судовому порядку притягнуто до адміністративної відповідальності за несвоєчасне подання е-декларації - повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.


Працівник Держгеокадастру перед звільненням з органів несвоєчасно подала щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.


Постановою суду жінку визнано виною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Прокуратурою області відповідно до вимог ч. 3 ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» внесено подання керівнику Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області щодо вирішення питання про проведення службового розслідування по встановленню причин і умов, що сприяли порушенню вимог Закону та вчиненню адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, працівником районного відділу.


Довідково

Відповідно до частини першої статті 45 вищезазначеного Закону державні службовці зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.



762Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: