Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 29 квітня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2020/04/29/u-kropivnnitskomu-rjatuvalniki-ta-predstavniki-chervonogo-hresta-proveli-roz-jasnjuvalnu-robotu.htm
новини, 29 квітня 2020

У Кропивнницькому рятувальники та представники Червоного Хреста провели роз'яснювальну роботу


На Кіровоградщині активно триває роз’яснювальна робота серед населення про способи запобігання інфікуванню вірусом СOVID-19 - повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 


29 квітня фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно з представниками обласної організації Червоного Хреста провели попереджувальну роботу серед мешканців мікрорайону Катранівка м. Кропивницький. Під час спілкування з людьми рятувальники вручали їм листівки і пам'ятки з порадами, як захиститися від коронавірусної інфекції.



Учасники рейду розповідали кропивничанам про наслідки розповсюдження вірусу та способи запобігання його швидкому поширенню, про основні симптоми хвороби та що робити при появі перших ознак захворювання. А також нагадали правилам особистої гігієни, яких лікарі рекомендують суворо дотримуватись. Крім того, рятувальники та представники Червоного Хреста розклеїли листівки на зупинках та в інших багатолюдних місцях.


У процесі проведення роз’яснювальної роботи працівники пожежно-рятувальної служби нагадали жителям обласного центру і про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, особливо про заборону та відповідальність за підпал сухої рослинності та жахливі наслідки таких безвідповідальних вчинків і для довкілля,  і для здоров’я громадян, і для господарства.


               

769Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: